Halfvrijstaande Venkelhof

Uw woning

Uw woning aan het Venkelhof is gelegen op een riante kavel en biedt ruimte aan 2 auto’s op de oprit. De royale tuin grenst aan het water en is geheel naar eigen wens in te delen. De berging of optionele garage kan worden uitgebreid met een veranda. Hierdoor geniet u ’s avonds nog langer van uw tuin. En wanneer u binnen zit heeft u via de openslaande deuren nog steeds zicht op de tuin. De aan de straatzijde gesitueerde keuken in hoekopstelling is voorzien van kwaliteitsinbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u direct uitzicht op het groene hof.

Inhoud vanaf 507 m3

Woonoppervlakte vanaf 139 m2

Kaveloppervlakte 272 - 628 m2

Energielabel A

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Begane grond

Via de voortuin en oprit, met genoeg ruimte voor twee auto’s, komt u door de voordeur binnen in de hal. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer en de praktisch ingerichte keuken. U kunt de woonkamer nog groter maken met een uitbouw aan de achterzijde of zijgevel. De glazen pui met openslaande deuren geven u toegang tot de aan water grenzende achtertuin.

Eerste verdieping

Via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met toilet gesitueerd. Optioneel is in de slaapkamer ruimte voor een inloopkast.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping, grenzend aan de ruime overloop, is ruimte voor nog eens twee slaap– of hobbykamers. Ook is er ruimte voor uw was-/droogmachine.

"Alle woningen aan het Venkelhof worden meer dan compleet afgeleverd. Uiteraard heeft de woning een complete inbouwkeuken met ruime hoek-opstelling en uw sanitair is van de topmerken Grohe en Villeroy & Boch."

Tom Meulenbeld, ruimte-ontwikkelaar bij Bohemen